Dagebesteding » nieuws

Update 1 februari 2021

vanaf 1 maart kan ik mij inschrijven in de gemeente Hengelo (samen14) zodat de gemeente mensen kan door verwijzen  met wmo . Helaas op dit moment kan ik alleen mensen met PGB bedienen.

3 februari 2021

druk op zoek naar een geschikte locatie, vandaag contact gehad met de gemeente Hengelo deze neemt later nog weer contact met mij op mij ze zijn zeer coöperatief en denken mee super. 

 

10 februari 2021

vandaag bericht gehad van de gemeente met daar in een voorstel om mij op een bepaalde plek te vestigen. ik ga woensdag 17 februari  kijken naar een pand in desbetreffende buurt.

20 februari 2021

woensdag gekeken naar een pand in Hengelo echter dit pand was te duur en in zeer slechte staat van binnen was namelijk ingebroken en bijna alles was kapot gemaakt binnen . Erg jammer dat mensen dat doen.

De zoek tocht gaat verder. Ik zoek bijvoorbeeld een schuur of loods tussen de 100m2 en 300m2 binnen de gemeente Hengelo. Mocht iemand wat weten neem dan contact met mij op. Bij voorbaat dank

10 maart 2021

vandaag de eerste vaccinatie gehad tegen corona.

2 februari 2022

een hele poos geen nieuws toegevoegd helaas was er weinig te melden.   Ik ben nog steeds op zoek naar een locatie dit gaat moeilijker dan ik had verwacht heb mijn zoek gebied uit gebreid inde driehoek Hengelo, Almelo en Goor .

Mocht iemand in de driehoek een schuur, loods of bedrijfshal weten die te huur is neem dan contact met me op of laat een bericht achter.