Over ons

Richard Wijngaards; 50 jaar en ik werk meer dan 30 jaar in de zorg.

Door dat ik op veel verschillende plekken in de zorg heb gewerkt, heb ik ook helaas de verandering in de zorg gezien en gemerkt dat er steeds minder tijd is, voor in mijn ogen, het belangrijkste  :  Persoonlijk contact en aandacht.  Ik heb vaak gehoord dat cliënten te horen kregen "Dat kun je niet" .,Is niks voor jou, ik weet het beter". Hier ben ik het dan ook niet mee eens. We hebben allemaal dromen en wensen van wat we willen in het leven en hebben hier allemaal hulp bij nodig om onze dromen na te streven.

 

In mijn visie sta jij centraal en gaan we samen een plan van aanpak maken om te kijken welke wegen er zijn om jou dromen na te jagen. En tijdens deze ontdekkingstocht gaan we samen kijken hoe ver we kunnen komen. Het belangrijkste is niet om het doel te bereiken maar de weg er naar toe.

Durf fouten te maken hier leren we het meest van, zonder fouten maken leer je niks.

 

Wim Haafkes;  is begonnen in de hulpverlening / crisisopvang voor jonge mensen, vanaf 1986 werkzaam binnen de (complementaire) zorg. Als natuurgeneeskundige, acupuncturist en homeopaat heeft Wim veel kennis van en ervaring met de verschillende vormen van natuurlijke geneeswijzen. Hij is een natuurmens, weet als geen ander gezondheid en natuur met elkaar te verbinden. Daarnaast houdt hij erg van reizen en andere culturen.