samenwerking

Samen creatief Hengelo werkt samen met Boerderij Vitaal in Enschede

Samen Creatief is een initiatief van Richard Wijngaards en Wim Haafkes.
Boerderij Vitaal is een initiatief van  Nathalie Haafkes- Brinkman en Wim Haafkes

 

Het belang van mensen staat voorop,  Op beide plekken bieden wij een zinvolle dagbesteding aangepast aan de mogelijkheden en interesse van de deelnemer.  Per dagdeel is er plek voor 10 deelnemers.

Aan de Bornsestraat in Hengelo is er gelegenheid om met hout te werken, sleutelen aan fietsen, bakken van bv appeltaart of andere lekkere dingen., creatief bezig zijn met.... vraag het ons en wij kijken of we het kunnen realiseren.
En Enschede is er meer buitenleven en veel te  doen, zoals werkzaamheden in de moestuin, er staan wel 20 appelbomen, een aantal perenbomen, pruimenboom, bessen en meer waar we allemaal jam, appeltaart, iets van willen maken.  Verder hebben we dieren die elke dag verzorgd moeten worden. We hebben kippen, een pony, 7 schapen met lammetjes 2 honden, 2 poezen… Er is voldoende hout voor houtbewerking, of iemand die te veel energie heeft kan hout kloven.. Kortom, er is van alles te doen.  Uitgangspunt zijn jou wens en mogelijkheden!

Ons doel is samen met anderen bezig zijn met een zinvolle dagbesteding, werken aan een gezonde leefstijl en genieten van de ruimte, rust en natuur.