Dagebesteding » wie ben ik

wie ben ik

Mijn naam is Richard Wijngaards, 48 jaar en ik werk nu bijna 30 jaar in de zorg. Op dit moment ben ik als zzp-er veel aan het werk.

Ik heb veel gezien in de zorg en heb op veel verschillende plekken gewerkt , zoals de psychiatrie, in een tbs kliniek,  jeugdzorg, thuiszorg en in verpleeghuizen. 

Door dat ik op veel verschillende plekken in de zorg heb gewerkt, heb ik ook helaas de verandering in de zorg gezien en gemerkt dat er steeds minder tijd is, voor in mijn ogen, het belangrijkste  :  Persoonlijk contact en aandacht.  Ik heb vaak gehoord dat cliënten te horen kregen "Dat kun je niet" .,Is niks voor jou, ik weet het beter". Hier ben ik het dan ook niet mee eens. We hebben allemaal dromen en wensen van wat we willen in het leven en hebben hier allemaal hulp bij nodig om onze dromen na te streven.

Daarom heb  ik de volgende  visie is: Mensen de mogelijkheid  geven om trots op zichzelf te zijn.

Wat bedoel ik daar mee? 

In mijn visie sta jij centraal en gaan we samen een plan van aanpak maken om te kijken welke wegen er zijn om jou dromen na te jagen. En tijdens deze ontdekkingstocht gaan we samen kijken hoe ver we kunnen komen. Het belangrijkste is niet om het doel te bereiken maar de weg er naar toe.

Durf fouten te maken hier leren we het meest van, zonder fouten maken leer je niks.

Tijdens dit leer proces komen we er misschien achter dat je eigenlijk iets anders wil, of dat wat je droom was niet haalbaar is. We moeten ook realistisch zijn en dan tijdens het proces  kijken hoe ver we kunnen komen.

Wil je meer weten neem dan contact op.  Ik zeg altijd er is maar 1 domme vraag en dat is de vraag die je niet hebt gesteld.